Personvernerklæring for Galleri Graff AS

Personvernerklæring for Galleri Graff AS
(sist oppdatert 17.06.2018)

Denne Personvernerklæringen gjelder for Galleri Graff AS som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

  • Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Galleri Graff AS behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler, eierforhold rundt eiendom, teknisk informasjon om produkter som har blitt solgt av Galleri Graff AS eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i Galleri Graff AS dataregistre.

Galleri Graff AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

  • Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Galleri Graff AS til oppfyllelse av dine avtaler med Galleri Graff AS eller samarbeidspartnere, administrasjon av garantisaker, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

  • Underleverandører (databehandlere)

Galleri Graff AS benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

Galleri Graff AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

  • Overføring av personopplysninger til tredjepart

Galleri Graff AS overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

  • Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev). Her kan du sjekke hva vi har lagret om deg GDPR Sjekk

Kontaktdetaljer til Galleri Graff AS: post@gallerigraff.no

  • Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker  nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Galleri Graff AS